Menu

Nieuws

Verloren Dingen

Vanaf 3 oktober 2020 spelen we onze nieuwe voorstelling Verloren Dingen veilig in het theater. Een prachtige poëtische voorstelling waar drie jonge acteurs poppen en objecten op een bijzondere manier tot leven brengen.

Lees meer

We spelen weer!

Je kunt ons weer live zien op het podium! Samen met de theaters zorgen we voor een veilig ontvangst. We hebben heel veel zin om dit seizoen maar liefst drie nieuwe voorstellingen voor jullie te spelen. Bekijk onze online brochure >>

Lees meer

Inspiratie voor knutsels

Als je op zoek bent naar inspiratie voor leuke knutselactiviteiten, dan hebben we een pagina vol ideëen om je zintuigen te prikkelen! Veel plezier.

Lees meer

Back to Oz genomineerd voor de Podiumkids Prijs!

In 2020 is onze voorstelling Back to Oz genomineerd voor de Podiumkids Prijs voor jeugdtheater. Kinderen uit het hele land hebben gestemd. Van de dertien ingezonden voorstellingen zijn er vijf genomineerd. Waaronder dus Back to Oz! Daar zijn we trots op en bedanken iedereen die op ons heeft gestemd!

Lees meer

Aanbod scholen ’20/’21

We zijn gestart met ons nieuwe aanbod voor seizoen ’20/’21.
Er worden drie prachtige voorstellingen ontwikkeld voor alle klassen, met bijpassend lesmateriaal. Op dit moment repeteren we op 1,5 meter afstand, zodat we straks ook op die afstand veilig de voorstellingen kunnen spelen op school of in het theater, mocht dat nodig zijn.

Lees meer