Menu

Agenda familievoorstellingen Utrecht 2022

BLAUW VAN JOU – Een voorstelling met een levendige marter(pop) en zachtaardige muziek over nieuwsgierigheid en veerkracht. (4 tot 104 jaar)

We spelen deze voorstelling in oktober ons eigen Filiaaltheater.
Naar de agenda

De voorstelling

Nadia groeit op bij haar vader in een huisje. Alles is er blauw en Nadia is er gelukkig. Haar vader denkt dat blauw de kleur is van verstand en vertrouwen. Soms gaan ze samen naar buiten. 

Ook daar wil vader dat Nadia alleen maar blauw ziet.  

Dat is voor haar eigen bestwil, vindt vader, maar dat is hard werken voor hem!
Op een ochtend glipt er onverwacht een marter het huisje in. Hij vertelt Nadia over al die prachtige andere kleuren, buiten. 

Die avond droomt ze over de wereld waar marter over vertelt. Nadia wordt nieuwsgierig en sluipt ‘s nachts naar buiten. Haar vader had gelijk: Alles is donkerblauw, nachtblauw. 

Marter geeft niet op en laat Nadia zien dat de wereld veel kleurrijker is dan zij dacht.

Lees meer..>>MEVR. OPHELIA – Speelt in de kerstvakantie 2022 op 28, 29 en 30 december in ons Filiaaltheater! Reserveren kan binnenkort, als de tijden definitief zijn. (6-106 jr) 
Koop je kaarten hier >

Mevr. Ophelia is een internationale hit en reisde al de hele wereld over. Met tournees in China en India in het vooruitzicht is het een buitenkans de voorstelling nu weer in Nederland te zien. Mevr. Ophelia ontving een Zilveren Krekel  (voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie) en werd in Australië genomineerd voor de prestigieuze Helpmann Award.

Een prachtig miniatuurtje ★★★★ de Volkskrant
Een voorstelling die je recht in het hart raakt
 Noord Hollands Dagblad
Driekwartier theaterplezier Het Parool
The story is told with great affection and ingenuity★★★★ The Scotsman
It’s a hugely moving and poetic treatment of a potentially grim conclusion ★★★★★ Herald
One of the best pieces of theatre I have seen in recent years Jackie Skinner, National Theatre London 


Het Filiaal theatermakers maakt voorstellingen een breed publiek. We spelen nationaal en internationaal in theaters, schouwburgen en op scholen. Onze voorstellingen zitten vol verbeeldingskracht. We combineren spel en muziek met objecten en soms live gemaakte film. 
Ga naar de volledige AGENDA familievoorstellingen >>