Menu

COÖRDINATOR PRODUCTIE EN TECHNIEK

Het Filiaal zoekt een enthousiaste nieuwe collega om deze functie (liefst per direct) te vervullen. Het is een nieuwe job binnen het gezelschap en dus een unieke kans om zo’n dynamische en uitdagende functie zelf mee vorm te geven.

WIE ZIJN WIJ

Het Filiaal theatermakers is een gerenommeerd (BIS) gezelschap dat interdisciplinaire voorstellingen maakt voor families en scholen. We spelen in theaters, schouwburgen, op scholen en incidenteel op bijzondere locaties. We toeren niet alleen door heel Nederland, maar ook internationaal, o.a. naar Australië, China en Portugal.
Onze voorstellingen barsten van de verbeeldingskracht en zijn vaak een mix van high tech en old school creativiteit. Vaak werken we met combinaties van theater, livemuziek, objecten of poppen en live gemaakte video. Rondom alle producties wordt innovatieve kunsteducatie ontwikkeld.

De komende jaren gaan we vaker werken met gebarentolken en audiodescriptie en willen we ook prikkelarme voorstellingen aanbieden.

Sinds 2021 hebben wij een prachtige werkplek in Utrecht (bij Fort Blauwkapel), met een studio en een kleine theaterzaal, waar we ons publiek in eigen beheer kunnen ontvangen.

Bij het Filiaal theatermakers werken 12 mensen in dienst. Per productie wordt die vaste kern aangevuld met onder andere acteurs, makers, ontwerpers, technici en kunstdocenten.

In ons publiek komen we de hele samenleving tegen. We zien die diversiteit graag ook terug in ons personeelsbestand. Werken in divers samengestelde teams maakt niet alleen effectiever en innovatiever, het maakt het werk simpelweg ook leuker.

WAT GA JE DOEN

Als coördinator productie en techniek ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling productie en techniek. Op beide gebieden denk je mee en neem je beslissingen. Tegelijkertijd ben je praktisch ingesteld en vind je het ook leuk zelf te produceren. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het onderhoud en de veiligheid van ons eigen pand.

Je werkt dus coördinerend en aansturend op beide gebieden, maar ook praktisch (dicht bij de vloer) met nadruk op het gebied van productie.

Je doet de productionele en technische voorbereiding en planning van onze voorstellingen. Daarbij hoort onder andere het vinden, inplannen en aansturen van personeel op je afdeling.

In samenspraak met je collega Verkoop en planning, zorg je ervoor dat de seizoensplanningen voor productie en techniek in orde zijn en ben jij verantwoordelijk voor de productie- en techniekbudgetten.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de artistieke medewerkers op gebied van productie en techniek en werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Kortom, je neemt een centrale plek in binnen het gezelschap. De functie valt onder de zakelijk directeur.

JIJ BRENGT MEE

  • Ervaring met het vak van productieleider en technische kennis
  • Een zelfstandige, daadkrachtige en proactieve houding
  • Je bent creatief en denkt in oplossingen; je gaat een uitdaging niet uit de weg
  • Je bent een teamplayer
  • Wij zien jouw talent als basis en je diversiteit als kracht

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG

  • Een afwisselende functie in een dynamische en creatieve omgeving
  • Een unieke werkplek: dicht op het artistieke proces op een schitterende locatie
  • Ruimte voor ontwikkeling en flexibel indelen van je tijd
  • Een aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging en vaste aanstelling bij functioneren naar tevredenheid;
  • Een salaris conform CAO Toneel en Dans, schaal 8 (3.044 t/m 4.501 bij een voltijd dienstverband)

INTERESSE

Spreekt deze functie je aan, solliciteer dan vóór 17 augustus via het volgende webformulier.  De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 25 en 26 augustus 2022 in ons Filiaaltheater in Utrecht.

Voor vragen over deze vacature kan je contact opnemen met Josine Glissen (zakelijk directeur), vanwege de vakantieperiode het liefst per mail op josine@hetfillaal.nl.

Meer info over ons gezelschap is te vinden op www.hetfiliaal.nl.