Menu

Het Filiaal vol geheimen

Bij De grote illusionist hebben we een kunstproject in eigen huis: Het Filiaal vol geheimen. Hieronder kan je er meer over lezen. Het is geschikt voor groep 5 en 6 en kan geboekt worden in mei 2017. Meer weten? Neem contact op met Nina de Hondt.

Meer over Het Filiaal vol geheimen


Bij binnenkomst moet je éérst beloven dat je niets, maar dan ook niets zult verklappen als je na het bezoek aan Het Filiaal vol geheimen weer terug naar school of huis gaat. Dán pas krijg je een toegangsbewijs en mag je deelnemen aan de workshops. In de collegezaal wordt onderzocht of je je hersenen voor de gek kunt houden. Buiten is een fysieke training voor discipline, concentratie en wilskracht. In het laboratorium worden magische verschijnselen uitgeplozen. En in de theaterstudio draait het allemaal om podiumpresentatie…

Als illusionist moet je over veel talenten beschikken. Je moet kunnen samenwerken, je moet fit, sterk en lenig zijn, creatief denken en bovenal lef hebben. We hebben dit gegeven aangegrepen om de Meervoudige Intelligentie theorie van Howard Gardner losjes te integreren in het lesmateriaal en de workshops rondom de voorstelling. Een magisch dagdeel dat je niet snel meer zal vergeten!