Menu

Leidsche Rijn Festival

Zondag 27 augustus van 10.00u t/m 17.00u 
Locatie: Castellum Hoge Woerd

Jonge honden, blaters, geluksvogels en kippenkontjes opgelet: het Leidsche Rijn Festival strijkt dit jaar neer bij Castellum Hoge Woerd en staat in het teken van dieren! Kom op zondag 27 augustus 2017 tussen de muren van het Castellum genieten van theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops.

Wij zijn ook vertegenwoordigd met de poëtische kleutervoorstelling Trollenjong en een workshop vilten armbandje maken. Hieronder meer informatie.

Trollenjong aanvang 11.00u & 14.00u
Nom Nom wil graag dansen. Maar zijn vader mag daar niets van weten. Trollen horen immers niet te dansen, trollen stinken, wonen in het donker onder de grond en eten levende wormen. Maar Nom Nom is anders. Hij houdt van taart, is lief en zacht en laat wormen liever vrij in de natuur. Niemand begrijpt hem totdat hij Guusje ontmoet. Een stoer mensenmeisje dat heel goed kan dansen en dát wil ze hem best leren.

Kaartjes voor Trollenjong haal je bij de Centrale Infostand (zie plattegrond). Je vertrekt vanaf die plek in een groep naar speellocatie De Studio. de voorstelling duurt ongeveer 45 minuten.

Workshop armbandje vilten doorlopend 12.00u tm 17.00u
Maak je eigen unieke armbandje van vilt. Kies de kleuren die jij mooi vindt en ga aan de slag met wol van het schaap, water en zeep. Zeker weten dat jij je bandje nooit meer afdoet! Deze activiteit sluit aan op de voorstelling Trollenjong.

Bekijk HIER de rest van het programma >>