Menu

Uitfeest in Utrecht

In Stadsschouwburg Utrecht presenteren de Utrechtse theaters, -makers én -festivals een gevarieerd en omvangrijk aanbod van theater en dans. Vier samen met hen de opening van een nieuw cultureel seizoen en laat je een dag lang verrassen, verbazen, meeslepen en inspireren. Voor alle leeftijden, voor alle generaties is er een aanbod van voorproefjes, korte voorstellingen, prikkelende activiteiten in alle hoeken en gaten van de schouwburg én op een buitenpodium.

Van filosofische beschouwingen vol humor tot oersterke verhalen. Van hippe urban moves tot dynamische fotochoreografie. Van beeldende installaties tot swingend muziektheater.

Voorproefje Back to Oz om 13u in de grote zaal
Back to Oz is een unieke combinatie van live film, theater en muziek. Tijdens het Uitfeest geven we je een beeld van hoe we deze drie disciplines samen laten komen in 1 voorstelling. De intieme versie van Over the Rainbow, uitgevoerd door Doortje (Naomi van der Linden) en Slagwerk Den Haag, krijg je alvast cadeau.
Lees meer over voorproefje Back to Oz>>

Kortingsactie, alleen op zondag 15 september
Bij onze informatiestand bij de entree staan bekwame adviseurs die je wegwijs kunnen maken in het programma en helpen bij de juiste keuzes. Smaken de voorproefjes naar meer? Koop dan METEEN kaartjes. Want ALLEEN op 15 september geldt er op de voorstellingen van alle Utrechtse makers – waaronder Back to Oz – een flinke korting, die kan oplopen tot 25%!

Lees meer over het programma >>
Een blokkenschema met exacte tijden vind je ter plekke, zodat je precies weet hoe laat je waar moet zijn. Je hebt geen entreebewijs nodig, maar soms zijn de plekken beperkt, dus wees op tijd! Tussendoor kun je genieten van diverse versnaperingen in Zindering of Mevr. Dudok.

Lees meer over programma Uitfeest>>