Menu

Uitfeest in Utrecht

Op zaterdag 15 & zondag 16 september staat Utrecht bol van de culturele activiteiten! Op de zaterdag is er een open huizen programma op ruim 80 locaties en kan je op veel plekken zelf aan de slag. Het programma van de zondag bestaat vooral uit previews, optredens, kleine voorstellingen en vindt plaats op vijf locaties. Het Filiaal theatermakers biedt op beide dagen activiteiten aan!

zaterdag 15 september
Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166
van 11.00u-16.00u: Prikkel je verbeelding in Het FiliaalLab! doorlopend, vanaf 6 jaar
Onze voorstelling Falling Dreams zit vol met prachtige vormgevingsvondsten die je verbeelding prikkelen. In het FiliaalLab kan je met heel veel verschillende soorten materialen een eigen miniatuurdecor in 3D ontwerpen met de voorstelling als inspiratiebron. Onze Filiaaldocenten zijn er om je te helpen!

zondag 16 september
Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24
13.00u: Oor overboord, een filosofische kleutervoorstelling, Hekmanfoyer vanaf 4 jaar
Een filosofische kleutervoorstelling vol verbeeldingskracht over de stilte in jezelf vinden. Over Max die soms gewoon even helemaal niets wil. Met een ingenieus decor, twee acteurs, liedjes én een gitaar.

Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24
14.30u & 16.30u: liedjesprogramma in Zindering A.L.
Vlij je neer in Zindering en laat je meeslepen door de stoere nummers uit Falling Dreams, de romantiek uit De grote illusionist en de melancholie van Toen mijn vader een struik werd. Het Filiaal theatermakers trakteert op liedjes in alle soorten en maten, swingend en huiveringwekkend, om te huilen én om te lachen. Uiteraard allemaal barstensvol verbeeldingskracht.