cursor
Het Filiaal

Cultuurcoach Hoograven

Het Filiaal wil graag dat ieder kind kan deelnemen aan kunst- en cultuuractiviteiten, ongeacht het gezin of de buurt waar het opgroeit. Want meedoen, meemaken en zélf iets maken, activeert nieuwsgierige hersens en stimuleert een creatieve houding. 

De Cultuurcoach verbindt Filiaal theatermakers met scholen in de Utrechtse wijk Hoograven. Onze voorstellingen en educatie zijn een vast onderdeel van het schoolprogramma op de Brede School Hoograven.

Hier lees je meer over welke scholen en instellingen verbonden zijn aan de Brede School Hoograven.

Voor leerlingen
Het Filiaal organiseert en ondersteunt maatprojecten, vakoverstijgende cultuurlessen, coaching en visieontwikkeling op cultuur. We maken theater, dansen en zetten nieuwe media in, net als muziek en beeldende kunstvormen. Op diverse scholen geven we onderschoolse lessen èn cursussen na schooltijd die uitmonden in een presentatie voor ouders.

Weg van Kunst
Met wijkpartners en bewoners trekken we elke twee jaar alle registers open voor het terugkerende wijkproject Weg van Kunst. Deze wervelende kunstroute door de wijk is een feest waar het plezier van samen kunst maken vanaf spat.

Lees meer info over op-maat projecten bij jou op school.

Toon:
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu Sluiten