Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

Het lammetje dat een varken is

Het lammetje dat een varken is en andere boerderijverhalen

Deze vrolijke voorstelling is gebaseerd op drie prentenboeken van de jonge Utrechtse schrijver Pim Lammers*. Het lammetje dat een varken is (in 2018 bekroond met de Zilveren Griffel), De Boer en de Dierenarts en Kamiel de Kameel. (4 tot 104 jaar)

Pim’s verhalen verrassen jong en oud met zijn originele en grappige kijk op hoe we omgaan met elkaar. Mooie, liefdevolle verhalen over jezelf zijn en hoe belangrijk vriendschap is. 

Het Lammetje dat een varken is gaat over een lammetje dat heel graag in de modder rolt en een varkentje blijkt te zijn. In De Boer en de Dierenarts doen de dieren net alsof ze allerlei gekke ziektes hebben, zodat die leuke dierenarts wel móet langskomen. En in Kamiel Kameel zijn de dieren in rep en roer omdat er een nieuw dier komt wonen op de boerderij. Die vreemde kameel geeft een feestje voor iedereen. 

Deze voorstelling met drie korte verhalen wordt gelardeerd met live liedjes, waarbij de twee muzikale spelers zichzelf met verschillende instrumenten begeleiden, zoals een banjo of zingende zaag.

De voorstelling wordt gemaakt door Sacha Muller (die o.a. Blik speelde in onze Grote Zaal productie Back to Oz) 

*Gebaseerd op o.a. het prentenboek Het lammetje dat een varken is door Pim Lammers, met illustraties van Milja Praagman, uitgegeven bij De Eenhoorn www.eenhoorn.be

Het lammetje dat een varken is

Cast en Crew 

concept: Sacha Muller
makers/spelers/zangers/musici/: Maurits van den Berg en Sacha Muller

componist Gábor Tarján
eindregie Monique Corvers
vormgeving Hiske de Goeje
kostuum Eleftheria Lavdaki

 

Het lammetje dat een varken is

Het lammetje dat een varken is

Het lammetje dat een varken is

Het lammetje dat een varken is

Klik hieronder op de items die in de media verschenen zijn.