Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

De Nachtwaker

vanaf 6 jaar – Elke dag fietst hij stipt om 17.00u met een volle thermosfles, gesmeerde boterhammen en de krant naar zijn werk. Hij installeert zich achter zijn bureau vol bewakingsmonitoren en gaat aan de slag. Checken of alles netjes onder controle is, niemand ongeoorloofd door de gangen loopt en het allerbelangrijkste, of de deuren wel dicht zijn. Als blijkt dat er één onwillige deur is die zich keer op keer niet laat sluiten, kan hij zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hij gaat naar binnen.

De Nachtwaker is objecttheater vol onverwachte wendingen voor de hele familie. Er wordt nauwelijks in gesproken, maar er is des te meer te zien. Acteur Noël van Santen worstelt zowel live als via beeldschermen uit alle macht met de wereld om zich heen. Maar hoe doe je dat als verhoudingen niet meer kloppen en vertrouwde gebruiksvoorwerpen een plotseling een andere betekenis krijgen?

Maak alvast kennis met onze nachtwaker >>

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

concept & regie Ramses Graus
compositie Gábor Tarján
spel Noël van Santen
video Bart Verhoeven
decor & lichtontwerp Claus den Hartog
kostuum, styling, poppen en inflatable Lisa Louwers

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

Na de kerstvakantie kan je hier de digitale versie van de docentenhandleiding van De Nachtwaker openen. Hieronder komt een overzicht te staan van alle filmpjes, linkjes en bestanden die gebruikt worden in de handleiding.
Lees hier meer informatie over het kunsteducatief pakket rondom De Nachtwaker >>

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

Alles onder controle? Een theatrale workshop
Vandaag ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid achter de schermen. Samen met je collega-beveiligers ga je op onderzoek uit of alles wel écht in orde is. Zijn de deuren goed gesloten? Staan er geen gekke dingen op de gang en wat doet die envelop daar aan het plafond? De Hoofd-Filiaal-Beveiliger zorgt voor de zaklampen! Kijk na de kerstvakantie in onze agenda of de workshop ook in jouw theater aangeboden wordt.

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

Klik hieronder op de items die in de media verschenen zijn.