Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

De Nachtwaker

vanaf 6 jaar – Elke dag fietst hij stipt om 17.00u met een volle thermosfles, gesmeerde boterhammen en de krant naar zijn werk. Hij installeert zich achter zijn bureau vol bewakingsmonitoren en gaat aan de slag. Checken of alles veilig is, niemand ongeoorloofd door de gangen loopt en het allerbelangrijkste, of de deuren wel dicht zijn. Als blijkt dat er één onwillige deur is die zich keer op keer niet laat sluiten, kan hij zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Hij gaat naar binnen.

De Nachtwaker is objecttheater vol onverwachte wendingen. Acteur Noël van Santen (van cabaret duo Schudden) zien we zowel live als via beeldschermen worstelen met de dingen om zich heen. Hij probeert uit alle macht grip te houden op de situatie. Maar hoe doe je dat als je eigen vertrouwde spullen opeens gigantisch zijn geworden en jij zelf piepklein?

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

concept & regie Ramses Graus
compositie Gábor Tarján
spel Noël van Santen
video Bart Verhoeven
decor & lichtontwerp Claus den Hartog
kostuum Lisa Louwers

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

Na de zomervakantie kan je hier de digitale versie van de docentenhandleiding van De Nachtwaker openen. Hieronder komt een overzicht te staan van alle filmpjes, linkjes en bestanden die gebruikt worden in de handleiding.
Lees hier meer informatie over het kunsteducatief pakket rondom De Nachtwaker >>

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

Alles onder controle? Een theatrale workshop
Vandaag ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid achter de schermen. Samen met je collega-beveiligers ga je op onderzoek uit of alles wel écht in orde is. Zijn de deuren goed gesloten? Staan er geen gekke dingen op de gang en wat doet die envelop daar aan het plafond? De Hoofd-Filiaal-Beveiliger zorgt voor de zaklampen! Kijk na de zomervakantie onze agenda of de workshop ook in jouw theater aangeboden wordt.

Ga naar de speellijst van De Nachtwaker >>

De Nachtwaker

Klik hieronder op de items die in de media verschenen zijn.