Menu

Voorstellingen

De Nachtwaker

vanaf 6 jaar – Objecttheater vol onverwachte wendingen. Hoe kan je grip op de situatie houden als verhoudingen niet meer kloppen en vertrouwde gebruiksvoorwerpen een plotseling een andere betekenis krijgen?

Lees verder Agenda

Back to Oz

vanaf 8 jaar – In Back to Oz zit alles wat een spectaculaire wintervoorstelling nodig heeft. Muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

Lees verder Agenda

Het geluid dat niemand hoorde

vanaf 6 jaar – Geïnspireerd door films van Hitchcock en de verhalen over Sherlock Holmes maakt Het Filiaal theatermakers een spannende podcast live op het toneel. Het verhaal ontspint zich van aanwijzing naar aanwijzing.

Lees verder Agenda

RAAR

vanaf 4 jaar – RAAR is een fysieke en muzikale kleutervoorstelling over twee mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties.

Lees verder Agenda

Falling Dreams

voor tieners – In vliegende vaart beland je in het dromende denkhoofd van een tiener. Met gedachten die komen en gaan en beelden die dwars door elkaar heen lopen. Laat je meeslepen in een grenzeloos avontuur vol beeld, poëzie en stoere muziek.

Lees verder Agenda