Menu

Voorstellingen

ISHI indianenwijsheid voor de 21e eeuw

vanaf 8 jaar – Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Over omgaan met elkaar en omgaan met de wereld om je heen. Over het samenleven van mens en dier. Maar vooral over wat er gebeurt als je nieuwsgierigheid groter is dan je angst.

Lees verder Agenda

Oor overboord

vanaf 4 jaar – Een filosofische kleutervoorstelling vol verbeeldingskracht over de stilte in jezelf vinden. Over Max die soms gewoon even helemaal niets wil. Met een ingenieus decor, twee acteurs, liedjes én een gitaar.

Lees verder Agenda

De Nachtwaker

vanaf 6 jaar – Objecttheater vol onverwachte wendingen. Hoe kan je grip op de situatie houden als verhoudingen niet meer kloppen en vertrouwde gebruiksvoorwerpen een plotseling een andere betekenis krijgen?

Lees verder Agenda

Back to Oz

vanaf 8 jaar – In Back to Oz zit alles wat een spectaculaire kerstvoorstelling nodig heeft. Muziektheater waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

Lees verder Agenda

Het geluid dat niemand hoorde

vanaf 6 jaar – Geïnspireerd door films van Hitchcock en de verhalen over Sherlock Holmes maakt Het Filiaal theatermakers een spannende podcast live op het toneel. Het verhaal ontspint zich van aanwijzing naar aanwijzing.

Lees verder Agenda

RAAR

vanaf 4 jaar – RAAR is een fysieke en muzikale kleutervoorstelling over twee mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties.

Lees verder Agenda