Menu

Het Filiaal speelt thuis

Sinds 1 januari 2021 is ons gezelschap gevestigd in een prachtig historisch gebouw met theaterzaal in Blauwkapel Utrecht. We houden er kantoor en maken er voorstellingen. In de schoolvakanties zijn er regelmatig voorstellingen te zien in ons Filiaaltheater.

Houd onze agenda in de gaten voor komende speeldata. Je kunt vanaf nu reserveren voor onze voorstellingen in de in de voorjaarsvakantie.

Agenda

De onderstaande uitverkochte voorstellingen van Mevr. Ophelia zijn helaas geannuleerd wegens de nieuwe maatregelen. We hopen ze van harte op een ander moment te kunnen spelen in ons Filiaaltheater.

Talking Hands (9+) ma 28 feb, 13.30 en 16.00 uur (voorjaarsvakantie) – o.v.b.
Talking Hands (9+) di 1 mrt, 13.30 en 16.00 uur (voorjaarsvakantie) – o.v.b.

Reserveren
Kaarten voor voorstellingen in ons Filiaaltheater zijn te reserveren via dit formulier. Je ontvangt binnen 24h een ontvangstbevestiging.We volgen de richtlijnen van het RIVM, waardoor je een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, 24 uurs testbewijs- of herstelbewijs) nodig hebt om dit programma te bezoeken. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Het coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar.

Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van jou is, vragen we je ook naar je legitimatiebewijs