cursor
Het Filiaal

Mevr. Ophelia gaat naar China!

Mevr. Ophelia won een Zilveren Krekel en is een internationale hit! De voorstelling reisde al de hele wereld over. Nu opnieuw naar China. Eind oktober gaat Miss Ophelia in Beijing in première met een Engelssprekende cast. De voorstelling wordt geregisseerd door regisseur en artistiek directeur Monique Corvers.

Bijzondere regie
De repetities vinden plaats in China en worden vanuit Nederland geregisseerd. Het complete decor van Mevr. Ophelia staat opgebouwd in de studio in het Filiaaltheater in Utrecht én een kopie staat in een repetitieruimte in Beijing. Via een live-verbinding regisseert Monique de voorstelling.

Veel bravoure, karton, muziek en schaduwen
Mevr. Ophelia is gebaseerd op het boek ‘Ophelia’s Schimmentheater’ van de wereldberoemde schrijver Michael Ende. De voorstelling wordt met veel bravoure, karton, muziek en schaduwen gespeeld door Tim Chapman en Judith Amsenga, die alle rollen vertolken.

Internationaal bejubeld
De bekroonde voorstelling gaat over Ophelia die schaduwen verbergt in haar handtas. Mevr. Ophelia ontving een Zilveren Krekel (voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie) en werd in Australië genomineerd voor de prestigieuze Helpmann Award. De voorstelling tourt sinds oktober 2010 in binnen- en buitenland. Van Nederland naar Ierland, Schotland, Malta, Amerika, Engeland, Noord-Ierland, Australië en China.

Toon:
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu Sluiten