cursor
Het Filiaal

Podiumkids

Podiumkids is hét platform voor jeugdtheater met impact
Met 24 andere Nederlandse jeugdtheatergezelschappen bundelt – naam gezelschap – de krachten om zoveel mogelijk kinderen te bereiken. Want er is zoveel moois en inspirerends te zien op de Nederlandse podia (en op andere onverwachte plekken): dat willen we met ons publiek delen! 

Theater-Muziek-Dans-Circus-of-een-mix voor jou
De gezelschappen achter Podiumkids maken jeugdtheater in de breedste zin van het woord: met dans, circus, muziek, theater of een mix daarvan. Deze uiteenlopende voorstellingen hebben één ding gemeen: ze prikkelen de verbeelding. Als kind, maar zeker ook als volwassene, krijg je volop de kans om door een andere bril naar de wereld om je heen te kijken. Podiumkids is er voor nieuwsgierige mensen: laat je verrassen en kies voor live!

Podiumkids Agenda

Alle voorstellingen voor kinderen van 2 – 12 jaar op een rij
Op www.podiumkids.nl kun je rondneuzen tussen alle voorstellingen die wij maken. Je kan zoeken op een plaats, datum of leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

Podiumkids Prijs
De Podiumkids Prijs is een prijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar en is dus dé publieksprijs voor jeugdtheater. Kinderen uit het hele land kunnen hun stem laten horen: van oktober tot half juni mag je op www.podiumkids.nl laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Een speciale kinderjury gaat op pad om zoveel mogelijk voorstellingen te zien. De vijf voorstellingen met de meeste stemmen en hoogste waardering, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar.

Recensies
Laat je inspireren door wat andere kinderen van de voorstellingen vonden die ze bezochten: onze Kinderjury schrijft recensies. Lees ze op de website van Podiumkids!

Socials Podiumkids
Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je al onze gezelschappen of onze kinderjury op de voet volgen… sluit je aan op Facebook en Instagram. Hier laten we zien wat er allemaal speelt, zowel achter de schermen als op het toneel!

Het collectief van jeugdtheatergezelschappen van Podiumkids bestaat uit: De Toneelmakerij, De Stilte, De grote haay, Het Filiaal theatermakers, Raaf Muziektheater, Het Laagland, Maas Theater en Dans, Theater Sonnevanck, Holland Opera, Stip Theaterproducties, Hoge Fronten, Plan d-, Theater Artemis, Dadodans, Introdans, Het Houten Huis, BonteHond, Schippers & van Gucht, Danstheater Aya, Max Tak, Sally Dansgezelschap Maastricht, Wirwar Producties, Meneer Monster, Duda Paiva Company en De Zaak A.

Podiumkids Agenda

Toon:
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu Sluiten