Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

Hotel Hierwaardaar

Hotel Hierwaardaar is een co-productie van De Dansers en Het Filiaal theatermakers. Vanaf januari 2021 gaat deze voorstelling op tournee langs theaters en scholen.


De voorstelling

vanaf 8 jaar – In een vervallen hotel aan het einde van alle steden, belanden vier mensen op zoek naar zichzelf. Van deze plek die ze niet kennen, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen, proberen ze een thuis te maken. Hoe ga je verder als alles om je heen is veranderd? Verstopt, verloren en verdwaald doet iedereen een poging zijn eigen weg te vinden. Een verhaal over taaie mensen.

De Dansers & Het Filiaal theatermakers

De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op om een voorstelling te maken waarin dans, mime, video en objecten samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging en bewonderen de koppigheid van het blijven proberen. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, verontrustend en stiekem verbazingwekkend herkenbaar.

Hotel Hierwaardaar

concept en choreografie Josephine van Rheenen
concept en regie Ramses Graus
compositie Gábor Tarján
zang Guy Corneille
decor Hiske de Goeje
kostuum advies Hiske de Goeje
techniek, licht Marco Chardon
spel Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Blazej Jasinski en Anna Bentivenga

 

Hotel Hierwaardaar

Alle klassen die Hotel Hierwaardaar bezoeken, krijgen van te voren een lespakket toegestuurd met daarin onder andere een docentenhandleiding en een poster van de voorstelling.

Hotel Hierwaardaar

Hotel Hierwaardaar

Hotel Hierwaardaar

Klik hieronder op de items die in de media verschenen zijn.