Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

Hotel Hierwaardaar

Hotel Hierwaardaar is een co-productie van De Dansers en Het Filiaal theatermakers. Vanaf januari 2021 gaat deze voorstelling op tournee langs theaters en scholen.


De voorstelling

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, maar stiekem ook verbazingwekkend herkenbaar.

Het Filiaal theatermakers en De Dansers
De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en ontdekken voor iedereen vanaf 8 jaar.

 

Hotel Hierwaardaar

concept en choreografie Josephine van Rheenen
concept en regie Ramses Graus
compositie Gábor Tarján
decor Hiske de Goeje
kostuum advies Hiske de Goeje
techniek, licht Marco Chardon
spel Marie Khatib-Shahidi, Wannes De Porre, Blazej Jasinski en Anna Bentivegna
Met dank aan Guy Corneille

Hotel Hierwaardaar

Alle klassen die Hotel Hierwaardaar bezoeken, krijgen van te voren een lespakket toegestuurd met daarin onder andere een docentenhandleiding en een poster van de voorstelling.

Hotel Hierwaardaar

Hotel Hierwaardaar

Hotel Hierwaardaar

Klik hieronder op de items die in de media verschenen zijn.