Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

Morgen begon ik

Deze voorstelling is helaas niet meer te zien. Je kunt nog wel de recensies, foto’s en filmpjes bekijken.
Klik hier voor ons actuele aanbod.

V. Schwrm wil schrijver zijn van mooie, maar ook belangrijke boeken met zinnen waar mensen van omvallen. Een voorstelling over grootste avonturen en grootste woorden. Of toch niet?
De boeken van V. Schwrm moeten het ene fantastische avontuur na het andere bevatten. Ze moeten gaan over het redden van de koningin, over de afdeling ‘verloren mensen’, over angst, over boosheid (“Ik heb heel lang over boosheid nagedacht en ik weet er bijna alles van af.”), over verliefd zijn en de dood, en over het gelukkigste moment van je leven.

Regisseur Monique Corvers brengt Mijn avonturen door V. Schwrm van schrijver Toon van Tellegen met zoveel humor en fantasie in beeld, dat de kijker na afloop met een frisse blik op het leven de zaal verlaat. Een echte Filiaalproductie die zonder musici toch muzikaal is.

Morgen begon ik won tijdens de Utrechtse Theaterdagen 2004 (De Favorieten) de UN-publieksprijs.

Morgen begon ik

bewerking & regie Monique Corvers
spel Lobke van Beuzekom, Daniël van Klaveren, Ytsje Rosier, Shanti Straub, Erol Struijk, Francesca Wagenaar en Frank Wijnstra
vormgeving Jasmijn van den Berg en Joris van Oosterwijk

Morgen begon ik

Helemaal Filiaal in Jeugdtheaterhuis de Berenkuil: een bijzonder educatief project in eigen huis waarbij honderden kinderen van Utrechtse basisscholen helemaal ondergedompeld worden in Filiaalsferen. Net als de hoofdpersoon uit V. Schwrm gaan kinderen zinnen schrijven waar mensen van omvallen. Ze kleden letterlijk de Berenkuil aan met al hun verhalen.

Interesse? Neem dan contact op met Nina de Hondt 030 2734956 of mail naar educatie@het-filiaal.nl.

Morgen begon ik

Morgen begon ik

morgenbegonik_2morgenbegonik_1