cursor
Het Filiaal

Alles voor jouw bezoek in het Filiaaltheater

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor een bezoekje aan Het Filiaal. Tot snel!

Kaartverkoop

Bereikbaarheid

Toegankelijkheid

 • Is het Filiaaltheater rolstoeltoegankelijk?

  Het Filiaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. We hebben echter geen invalide toilet.
  In de theaterzaal bevindt alleen de eerste rij zich op de vlakke vloer. De ingang van het Filiaalgebouw is gelijkvloers, net als de toegang vanuit de foyer naar de zaal en naar het (niet invalide) toilet.

  Heb je een plek op de eerste rij nodig, omdat je slecht ter been bent, of heb je een rolstoelplaats nodig? Neem contact op met Petra Wolf via petra@hetfiliaal.nl of via +31(0)30 273 4956. Onze medewerkers helpen graag.

 • Wat is de minimum leeftijd van een familievoorstelling?

  De minimumleeftijd is verschillend per productie. Soms is een voorstelling geschikt voor 4 tot 104 jaar of voor 8 tot 108 jaar, etc. We bepalen alleen een ondergrens. Simpelweg omdat soms de inhoud meer voor een hogere leeftijd geschikt is of omdat de stijl van de voorstelling voor jongere kinderen net te complex kan zijn. Let wel: er is geen bovengrens. Dus je kunt gerust een kind van 7 jaar meenemen naar een 4+ voorstelling, of een kind van 10 naar een 8+ voorstelling. Onze voorstellingen zitten zo gelaagd in elkaar dat ook grotere kinderen én volwassenen er samen van kunnen genieten.  

Openingstijden

 • Wat zijn de kantoor openingstijden?

  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur op +31(0)30 273 4956 of via info@hetfiliaal.nl 

 • Vanaf hoe lang voor de voorstelling is het gebouw open?

  Ga je een voorstelling bezoeken? Een uur voordat de voorstelling begint, kun je in onze foyer terecht voor een drankje. Vaak hebben we ook activiteiten in de foyer voor kinderen. Ook na afloop van de voorstelling is de bar geopend

 • Hoe lang van tevoren kun je in de zaal plaatsnemen?

  Het publiek verzamelt in de foyer. De zaal gaat een kwartier voor aanvang open. Dit wordt aangekondigd in de foyer. Zorg dat je aanwezig bent voordat de voorstelling begint. Als de voorstelling is begonnen, sluiten de deuren en kun je de zaal helaas niet meer in.

Toon:
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu Sluiten