Menu

Voorstellingen

Alle voorstellingen

RAAR

De voorstelling

vanaf 4 jaar – Mensen zijn vreemde wezens. Zeker volwassenen. Ze zeggen nee tegen taart, ze dragen alleen een gek hoedje als de rest ook een gek hoedje op heeft en ze durven nooit toe te geven dat ze iets niet weten. Hoogste tijd om dat eens te bestuderen.

RAAR is een komische en fysieke voorstelling over twee mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties. Floyd Koster en Henke Tuinstra brengen een kleine ode aan de grote mens.

Meer over de makers

Henke Tuinstra was eerder bij Het Filiaal theatermakers te zien in de voorstellingen Een ijskoud wonder, De grote illusionist en Spoor. Samen met Floyd Koster vormt ze het duo FLOYD&HENKE. Ze maakten voor Bonte Hond de voorstelling Revolution Starts Now. Bij het maken van RAAR werken ze samen met Filiaalcomponist Gábor Tarján, een grote wens van hen beiden. Eva Gouda, schrijfster van onder andere de voorstelling Dit is geen Theater, schrijft een prikkelende tekst voor het duo.

Ga naar de agenda >>

RAAR

concept, regie & spel Henke Tuinstra & Floyd Koster
tekst Eva Gouda
compositie Gábor Tarján
vormgeving Laura de Jong
eindregie Ramses Graus
met dank aan Kim van Zeben

fotografie Remke Spijkers

Ga naar de agenda >>

RAAR

Alle klassen die RAAR bezoeken, krijgen van te voren een lespakket toegestuurd met daarin onder andere een docentenhandleiding en een poster van de voorstelling.

Dit filmpje kijk je met de klas ter voorbereiding op het Filiaallab (workshop) bij de voorstelling RAAR.

Ga naar de agenda >>

RAAR

Klik hieronder op de items die in de media verschenen zijn.