cursor
Het Filiaal

Randprogramma The Neverending Story - tournee

Het randprogramma maakt jouw bezoek compleet. Reis mee door Het Oneindige Verhaal.

Naast het bezoeken van de voorstelling zijn er bij diverse theaters allerlei activiteiten zoals theater- en beeldende workshops en een inleiding door de toneelschrijver. Speciaal voor slechthorenden en doven bieden we een voorstelling met twee tolken Nederlandse Gebarentaal. Het complete randprogramma van de tournee vind je hieronder.

Theaterworkshop The Neverending Story
In deze theaterworkshop gaan kinderen (8+) op avontuur met een rugzak vol verbeelding, net als de acteurs in de voorstelling. Dwaal mee door verhalen, door oneindige landschappen en langs metalen reuzen…

De workshops vinden plaats op:
23, 28, 29 en 30 december van 13.45 tot 14.45 uur in Stadsschouwburg Utrecht
zo 11 februari Theater Rotterdam
wo 21 februari De Meervaart, Amsterdam
zo 25 februari Flint, Amersfoort
ma 1 april DeLaMar, Amsterdam

Beeldende workshop FANTÁSIË ATELIER
Voorafgaand aan een aantal voorstellingen kunnen kinderen (8+) samen met hun ouders gratis aanschuiven in Fantásië Atelier. In deze beeldende workshop gaan kinderen (met of zonder ouders) zelf aan de slag met allerlei materialen om iets moois te creëren. Het is een open workshop, van te voren opgeven is niet nodig.

Maak je eigen amulet
Heb je altijd al eens door vuur willen lopen of vleugels willen hebben? Bedenk wat je het allerliefste zou willen en maak je eigen amulet. Gebruik je fantasie want dan kan alles wat je maar wenst! Dit amulet kan je een speciale superkracht geven, je ergens naartoe brengen of hulp bieden bij een probleem...

Theaters met beeldende workshop:
zo 14 januari Schouwburg en Concertzaal Tilburg
vr 26 januari TAQA Theater De Vest, Alkmaar
zo 28 januari De Koninklijke Schouwburg, Den Haag
zo 11 februari Theater Rotterdam
zo 25 februari Flint, Amersfoort
ma 1 april DeLaMar, Amsterdam

Tolken Nederlandse Gebarentaal
Bij de voorstelling op zaterdag 23 december in Stadsschouwburg Utrecht en op zondag 14 januari in Schouwburg Tilburg zijn er twee tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig: Mauricio de Kok en Mirjam Stolk. Zij zullen aan de linkerkant van de zaal staan en de teksten vertalen voor doven en slechthorenden.
Wil je die reserveren? Neem contact op met de theaters
zo 14 januari Schouwburg en Concertzaal Tilburg

Filiaal TheaterTalk: van boek naar theater
Op zaterdag 29 december in Stadsschouwburg Utrecht geeft toneelschrijver Don Duyns een theaterlezing voorafgaand aan de voorstelling van 19:00 uur.

Don Duyns is al meer dan dertig jaar actief als toneelschrijver en een van de meest gespeelde Nederlandse toneelschrijvers. Hij schreef al meerdere theaterteksten voor Het Filiaal en in deze lezing voorafgaand aan de voorstelling vertelt de toneelschrijver hoe het is om zo'n veelomvattend en kleurrijk boek als Het Oneindige Verhaal voor theater te bewerken èn wat het verschil is met de verfilming van het boek waarin de draak een hond was.

Kosten € 2. Aanmelden kan via de website Stadsschouwburg Utrecht.

Randprogramma The Neverending Story - tournee in beeld

Toon:
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu Sluiten