cursor
Het Filiaal

BROKKEJOK4 tot 104 jr

Over waarom liegen soms misschien ook wel een beetje niet zo erg is

45 min
do 4 jan 2024
14:00 u
Den Haag Theater aan het Spui

Leugens maken brokken. Dat wordt gezegd. Fantaseren is ook een beetje liegen, je verzint allerlei dingen die niet écht zijn, niet bestaan. Fantaseren mag altijd. Maar wanneer ben je dan een jokkebrok? Met deze vraag gaat coupdeboule aan de haal.

BROKKEJOK
Liegen geliegd loogde loegt floep floeps en oepssssss… een leugen!!! Wat? NEEEEE wattes neen EEN LEUGEN?! Misschien heeft niemand het in de gaten…… Ssssst of juist snel doorkletsiekletsie noezel aanraken mond bewaken en draai droei met mijn ogen zwoksels klotsende oksels peentjes zweten waarom koekt koekje iedereen zo naar moei staat het dan op mijn voorhoofd geschrievelefoetseld???

In een simpele en vindingrijke vormgeving ontvouwen en ontpoppen zich steeds meer vormen en kleuren. Met het decor wordt ook de muziek steeds gekker, wilder en daarmee vrolijker, tot het speellokaal, de ruimte een andere wereld wordt. Een wereld vol brokken fantasie, in alle soorten en maten. De muziek is (in samenwerking met het Conservatorium Den Haag) gecomponeerd door Delara Navaey.

coupdeboule bestaat uit de jonge makers Eileen Graham en Katelijne Beukema. Ze zijn beiden in 2018 afgestudeerd van de acteursopleiding van de HKU. Ze vonden en vinden elkaar in fysiek, absurdistisch spel en liefde voor taal. Dit is de eerste voorstelling die zij maken i.s.m. Het Filiaal theatermakers.

 • concept en regie
  Eileen Graham, Katelijne Beukema
 • compositie
  Delara Navaey (ism conservatorium Den Haag)
 • decor en kostuum
  Calle de Hoog
 • eindregie
  Elias de Bruyne
 • locatie
  Gym-, speellokaal
 • speelperiode
  schoolvoorstelling 30 okt '23 t/m 25 jan '24
  vrije voorstelling 4 jan HNT Den Haag, 22/23 feb Kikker Utrecht
Toon:
Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu Sluiten